Arrenca el Tecnoestiu al Citilab

El Tecnoestiu al Citilab ha arrencat un any més. En aquests tallers d’un matí s’exploren la creació amb eines de programació i la producció audiovisual tot fent servir les noves tecnologies. Aquest any les famílies també poden participar al Tecnoestiu. Només cal que més de 10 nens, pares o avis us aplegueu per gaudir d’una jornada de contacte amb les noves tecnologies al Citilab.

L'edat inicial dels tallers és 7 anys, però els més petits també hi poden participar, a condició que estiguin acompanyats dels pares o d'altres nens més grans. Els tallers d'enguany es desenvolupen amb la sostenibilitat i el medi ambient com tema de fons. El primer taller és l'Scratch + InventaTV, una combinació de creació audiovisual i informàtica.

Gràcies a l'entorn de programació Scratch, els nens i nenes poden crear de manera visual i intuïtiva una història animada amb dibuixos i personatges en paper que es fotografien i s'introdueixen a l'ordinador a través d'una càmera. Aquesta animació s'utilitza després com a fons per a un programa de televisió que s'elabora al plató del Citilab i que es penjarà al videoblog del Tecnoestiu.

El segon és The Wheeled Piano, una activitat on s'explora la creació de sons i noves formes de fer música que s'emmarca en el projecte europeu Vision. El grup mínim és de 10 persones (nens+adults) i el preu és de 6€ per participant.

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange