14a Quedada Informal de Desenvolupament de Videojocs

Data: 
Ds, 2017-02-18

El proper dissable 18 de febrer se celebrarà la 14a Quedada Informal de Desenvolupament de Videojocs. La trobada serà novament al Citilab i començarà a les 16:30 de la tarda coincidint amb la celebració de la 3a Mostra Informal de Desenvolupament de Videojocs, que en aquest cas estarà oberta des de les 11 del matí.

La Quedada Informal de Desenvolupament de Videojocs constarà d'un seguit de ponències sobre diversos projectes, tecnologia o màrqueting a l'auditori del Citilab. D'aquesta manera, la QIDV es convertirà en un espai de trobada d'empreses de videojocs, programadors, productors, inversors, professors, desenvolupadors i, en definitiva, amants dels videojocs.

Pel que fa a la Mostra, serà una bona oportunitat per a tots els talents que vulguin ensenyar els seus projectes o els seus jocs en desenvolupament. A l'espai Open Surf del Citilab, es podrà criticar, provar, aconsellar, jugar, aprendre i divertir-se durant tot el dia. Tots els interessats en mostrar un projecte propi en desenvolupament, poden enviar un correu a ejsainz(arrova)qidv.org indicant el nom, nick (opcional), habilitats, aspiracions i opinions sobre el desenvolupament de videojocs.

En cas de no presentar cap projecte, per poder assistir i gaudir d'un matí de videojocs no cal fer cap inscripció prèvia i l'entrada és gratuïta.

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange