Mind the Gap!

 

 

 

 

 

Mind the Gap! és un consorci de cinc socis del Regne Unit, Països Baixos i Espanya que estan compromesos amb la promoció i l'ensenyament de la ciència, l'enginyeria, la tecnologia i les matemàtiques (STEM) i volen fer front a l'escletxa d'habilitats actual en el sector a la UE i especialment al dèficit de les noies i les taxes de deserció creixent en STEM de les noies. 

Fins a 1.300 millons de persones amb habilitats tècniques seran requerides per al 2020 i els nivells actuals de postgrau en matèries STEM no són suficients per omplir aquestes vacants. Els responsables polítics de la UE han demanat més actuacions per tal d'atraure més estudiants cap a aquesta àrea. No obstant això, hi ha un problema secundari: les dones no estan gens representades en el sector STEM.

Un informe de WISE al 2012 va declarar que "Mentre uns pocs (principalment ex-soviètics) països tenen al voltant del 20% de dones en STEM, països d'Europa Occidental com França i Espanya (17% cadascun), Dinamarca (16%), Alemanya (15%), Finlàndia (15%) i el Regne Unit (9%) tots porten la mitjana europea fins al 17%".

Els objectius del projecte són:

- Ajudar els professors de cada país a fer que les noies escullin trajectòries STEM.

- Donar suport i inspirar a les nenes a continuar la seva educació STEM i entrar en una carrera del sector, ajudant a desenvolupar les habilitats socials que necessitaran per treballar en un entorn dominat pels homes. 

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange