LaborLab+

Itinerari de capacitació que vol augmentar les possibilitats d’ocupació mitjançant la innovació i les noves tecnologies.

En el moment socioeconòmic actual, LaborLab+ és un projecte que vol augmentar la probabilitat d’entrada al mercat laboral de les persones aturades i generar projectes d'innovació. Tots els indicadors apunten a que la recerca de treball clàssica no està donant respostes a la necessitat de trobar feina dels usuaris. En aquest context és on neix la idea del LaborLab+Si no trobem feina, la podem crear, podem generar noves oportunitats i estar millor preparats per aprofitar-les. 
 
El domini de la xarxa i les possibilitats que aquesta ofereix a l'hora de trobar feina, de desenvolupar un projecte personal i posar en valor l'experiència i la formació, són els eixos sobre els que treballa LaborLab+. L'auto-ocupació apareix com a una de les alternatives a la recerca de feina clàssica, alhora que pot donar lloc a la generació de projectes d'innovació i fomentar la creativitat en la projecció personal.
 
Laborlab+ vol donar respostes a les necessitats d'aquelles persones que:
●      Necessiten millorar les seves competències digitals i obrir o aprofundir en àmbits d'interès en la xarxa.
●      Tenen ganes de fer un projecte, però necessiten trobar un entorn on generar idees i convertir-les en projecte.
●      Estan elaborant un projecte i necessiten eines per donar-li continuïtat.
●      Ja tenen un projecte fet i el volen treballar i compartir en un espai d'innovació.
 
Per tal de portar a terme aquesta fita s'estableixen dos itineraris a un espai d’innovació i interrelació.  L'itinerari Reinventa’t, que  fomenta el canvi personal a l'hora d'afrontar nous reptes en el mercat laboral, i treballa l'evolució de la creació d'un projecte; des de l'inici d'aquest -on encara no hi ha una idea de projecte a treballar-  fins al final, on el projecte ja queda definit. I l'itinerari Connecta't, que ofereix acompanyament formatiu d'eines informàtiques i facilita el pas de la recerca de feina clàssica a la recerca activa a través de les xarxes socials. 
 
«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange