Comença la 3a edició de la Setmana de la Co-innovació 2016

Comença la 3a edició de la Setmana de la Co-innovació 2016, un esdeveniment que reuneix iniciatives innovadores i col·laboratives amb impacte social al Baix Llobregat

Durant una setmana, diversos Ajuntaments, organitzacions i col·lectius del Baix Llobregat organitzen activitats orientades a reflexionar, dialogar i engegar iniciatives relacionades amb innovació social i tecnològica que aportin solucions a nous reptes.

 

Cornellà de Llobregat, 25 de novembre de 2016. - La 3ª Setmana de la Co-Innovació és una iniciativa conjunta de diversos Ajuntaments i organitzacions del Baix Llobregat on es duran a terme diverses activitats que impulsen, posen en contacte i fomenten el diàleg entre iniciatives innovadores que busquen tenir un impacte positiu en el territori.

Ara ja fa 3 anys que es va decidir posar en valor el potencial innovador del Baix Llobregat en l’organització conjunta de la Setmana de la Co-Innovació. Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació és una invitació oberta a accions que promoguin la innovació social i tecnològica. Serà una setmana amb esdeveniments educatius, amb conferències, seminaris, tallers, presentació d’eines i dinàmiques sobre les competències que s’estan treballant en aquests moments. Es posarà atenció a l’emprenedoria responsable, a l’economia del bé comú, a la relació entre l’empresa convencional i l’economia social, a la innovació social digital i a l’aplicació de la indústria 4.0 al territori, entre d’altres.

El 30 de novembre al Citilab es durà a terme la Jornada d’Innovació Social, Digital i Responsable amb el suport de la AMB, on es comptarà amb la presència de Francesca Bria, comissionada de Tecnologia i innovació digital de l’Ajuntament de Barcelona i de Héctor Santcovsky, director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Finalment, hi haurà jornades de treball per impulsar la Xarxa d’Innovació Social del Baix Llobregat, així com diverses entregues de premis i presentacions de projectes d’emprenedoria i innovació social.

La setmana comença el dilluns 28 de novembre i finalitza el divendres 2 de desembre i tindrà lloc en diverses localitzacions del Baix Llobregat com Cornellà, Sant Boi, Sant Feliu, El Prat, Sant Joan Despí o Viladecans.

En el següent enllaç teniu més informació: co-innova.citilab.eu

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange