La Diputació de Barcelona i Citilab formen mestres per introduir la programació a les aules

Aquesta és la tercera edició del projecte formatiu en Scratch i S4A, amb la que seran ja prop de 100 mestres de les escoles de la província de Barcelona els que han participat en el projecte.

La Diputació de Barcelona i Citilab-Cornellà han presentat avui el projecte de formació en programació i la seva aplicació a l'aula, per a professors de primària i secundària que, per tercer any consecutiu, es realitza amb les escoles de la província de Barcelona.

La formació en programació i robòtica en Scratch i S4A, aquest any arribarà a 33 professors de 18 escoles, amb l’objectiu de dotar a joves i infants de les metodologies i competències innovadores necessàries per fomentar les vocacions cientifico-tecnològiques millorant així la qualitat i l’equitat educativa. Mitjançant sessions presencials, telemàtiques i de suport a l’aula, els tallers de programació i robòtica permeten als assistents expandir el món de la programació a l’ordinador al món real, utilitzant una eina desenvolupada al Citilab: l’Scratch.

L’entorn d’aprenentatge de Scratch i Arduino dòna l’oportunitat als assistents d’aprofitar les característiques que aquesta tecnologia ofereix per desenvolupar estratègies d’aprenentatge i pensament. Aquestes formacions fomenten les vocacions científic-tècniques entre els alumnes, promouen les habilitats d’aprenentatge del segle XXI i s’enmmarquen dintre de la trajectòria del projecte Edutec al Citilab, un projecte que fomenta l’ensenyament de la programació com a via per a promoure la innovació.

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange