Cuende Consulting

Nom: Cuende Consulting 

Sector Activitat: Consultoria de Màrqueting i Comunicació 

Data fundació: 10/07/2013

Descripció del perfil i de l'activitat de l'entitat: Cuende Consulting és una consultoria de màrqueting i comunicació que ofereix una gama completa de serveis a mida incloent màrqueting on/off line, estratègies mòbils i interactives, desenvolupament de marca, renovació de la identitat corporativa, formació i coaching, mitjançant la combinació de la innovació, la creativitat i el know-how. L'empresa compta amb un equip d'experts especialitzats en cada una de les àrees i desenvolupa campanyes de pes enfocades als resultats de negoci impulsant el creixement, la competitivitat i el valor afegit de l'empresa.

Cuende Consulting està especialitzat en PIMES i projectes emprenedors, i moltes empreses confien en els seus serveis per elevar el seu branding a través dels seus coneixements en màrqueting experiencial, publicitat online i exterior, xarxes socials, disseny gràfic, continguts de màrqueting, copywriting, desenvolupament de webs i apps, formació i molt més.

 

Element diferencial d'innovació: El lema de l'empresa és "Be different" i aquest lema s'aplica a tot el que es fa. Cuende Consulting es dirigeix al client introduint la innovació en els negocis a través de la diferenciació, la qual cosa augmenta la seva presència i competitivitat. L'empresa utilitza les últimes i futures tendències de màrqueting i treballa en estreta col·laboració amb els seus clients per determinar quins mitjans són més eficaços pel seu negoci, tenint en compte el pressupost, els recursos i els objectius de cada cas. La passió de Cuende Consulting els diferencia de la resta i els permet seguir sorprenent les empreses amb els resultats reals que aconsegueixen per la seva marca.

 

Web: www.cuendeconsulting.com

Contacte: eva@cuendeconsulting.com

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange