Espais

Navega pels espais del Citilab:

 

 


També pots fer la visita virtual


Planta baixa

- Sala d'actes Vicenç Badenes: Sala d'actes amb capacitat per 300 assistents. Acull trobades internacionals, seminaris, i conferències. És un espai versàtil preparat per a la celebració de qualsevol esdeveniment. Tres càmeres robotitzades permeten visionar els esdeveniments en temps real per streaming i realitzar videoconferències.

- Open Surf: Zona de navegació lliure amb prop de 50 ordinadors portàtils connectats a Internet per wifi. És també un espai obert que afavoreix la interacció i on es realitzen tallers de demostració i microtallers. Cada tarda la comunitat de citilabers fa ús d'aquest espai.

 

Primera planta

- Àrea d'empreses: Conjunt de boxes on s'allotgen entitats i projectes empresarials tecnològics vinculats a les línies d'investigació i innovació del Citilab. Estan presents Ubiquat Technologies, Neurotic, Drupal.cat, CornellàNET, Ymbra Solucions, Atenea Tech, Baud, Customer Services Solutions Ibèrica, Blinzy Studios i i2CAT.

- Aules modulars (A, B, C): Espai modular separat per divisòries insonoritzades plegables que permeten ajustar la configuració de la sala i fins i tot disposar d'un espai únic per a grans esdeveniments. Les tres aules són utilitzades per diversos cursos de formació. Cada aula està equipada amb un sistema de projecció d'alta lluminositat.

- Espacis de reunió: La zona situada entre l'àrea d'empreses i la d'administració és un lloc obert de trobada on sis anelles de reunió, dissenyades per l'arquitecte Vicenç Guallart, permeten mantenir un cert aïllament i seguir integrats en l'entorn. En aquest espai es reuneixen setmanalment diverses entitats i associacions. També ho fan servir alguns projectes i visites d'empresa.

 

Segona planta

- Plató A: Dedicat a la producció de tot tipus de material audiovisual, el plató principal està equipat amb tres càmeres de vídeo d'alta definició i un croma que envolta gairebé la totalitat de la sala. És aquí on els diferents projectes del Citilab i, especialment, Social Media Lab i Musiclab creen tot tipus de treballs multimèdia.

- Plató B: Aquest plató de dimensions més reduïdes està dissenyat per produir entrevistes personals o per a la pràctica musical amb tècniques i equipament innovadors. A més serveix com a espai secundari per a projectes com el Musiclab.

- Zona de formació: Aquesta zona oberta està destinada per a alguns cursos de formació vinculats a projectes del Citilab i a empreses instal·lades en el viver (Màster de Documental Creatiu, Iberoxarxa). També es realitzen presentacions i xerrades diverses, ja que compta amb equips informàtics connectats a un projector d'alta lluminositat. Serveix així mateix com a extensió dels platons per a tasques específiques dels diferents projectes.

- Àrea d'empreses (II): Després de dos anys funcionant i a causa de l'èxit del model, el Citilab va ampliar la zona de boxes per a empreses amb un altre conjunt en la segona planta, on, a més d'empreses privades, també s'allotgen diverses organitzacions i fundacions públiques orientades a la innovació i a les noves tecnologies. En aquest espai trobem Tetravol, l'Observatori d'Educació Digital de la UB, el Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB, Comunicación en la red, Diamond decisions, Enatec, Iglor i Iberoxarxa Serveis Integrats.

Si us interessa algun espai podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: info@citilab.eu

«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange