JAM TODAY

Citilab participa amb 22 partners de 10 països europeus al projecte JAM TODAY. L'objectiu principal del "Game Jam Europea Learning Hub", és establir un eix central, per a la creació de xarxes per a la implementació sostenible i l'adopció d'una nova generació de jocs educatius a tot Europa.
Les competicions de joc s'han organitzat durant diversos anys a tot el món i són un poderós instrument per estimular la innovació en la creació, el desenvolupament i el desplegament de jocs educatius. Les "Game Jam" tenen una durada de 48 hores i es desenvolupen de forma simultània a diversos llocs; ofereixen la possibilitat de desenvolupar una idea en una solució potencialment innovadora, al voltant de temes específics, mentre que al mateix temps s'ofereix l'oportunitat d'explorar el procés de desenvolupament.
 
En els últims anys, l'enfocament Game Jam ha estat cada vegada més eficaç en reunir les parts al voltant de temes i desafiaments pertinents. Actualment hi ha una necessitat de centrar-se en l'establiment d'un centre d'aprenentatge sostenible per augmentar la consciència dels jocs educatius i el seu ús dins dels entorns d'aprenentatge.
 
JAM TODAY busca aconseguir això reunint a les principals organitzacions a escala regional, nacional i europeu per portar endavant aquest treball. JAM TODAY donarà suport a la creació, implementació i desplegament de jocs educatius mitjançant la creació de mètodes i eines, i mitjançant el suport a esdeveniments a tot Europa, a escala local, regional i nacional. En el creixent interès en els nous entorns d'aprenentatge, JamToday també donarà suport als jocs com les intervencions contextuals i fomentarà la sensibilització i la innovació entre els partits i sectors d'aprenentatge amb la intenció de demostrar l'impacte de la vida real. JamToday busca proporcionar un model replicable de bones pràctiques en el disseny d'ambients de transformació i per proporcionar mètodes i eines que han estat validades des de diverses perspectives.
 
Cada any, JamToday crearà competicions de joc en almenys set llocs d'Europa. Cada competició JamToday se centrarà en un tema particular, i cada any un esdeveniment paneuropeu s'organitzarà entorn d'un dels temes principals. El 2014 serà la millora de les competències en TIC (com l'aprenentatge d'habilitats de codificació o la creació de jocs); el 2015 l'adopció d'estils de vida més saludables ( per exemple , l'alimentació saludable o el canvi de comportament antisocial), i el 2016 donarà suport en l'aprenentatge de les matemàtiques (com el manteniment de la participació).
 
«  
  »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
  • Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà
  • Ajuntament de Cornellà de Llobregat
  • Universitat Politècnica de Catalunya
  • Siemens
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Orange